Logo Tulip Design

Mail ons: E:

tulpen

Aanmelden nieuwsbrief

Over Tulip Design

Tulip Design bestaat uit Jessica Verlinden en Saskia Verlinden. Jessica hield zich - zowel in als naast haar werk - al een aantal jaar bezig met het ontwerpen en verzorgen van brochures, folders etc. Saskia werkte als free-lance webdesigner toen zij in 2006 besloten om hun werkzaamheden te bundelen onder de naam: Tulip Design.

Jessica Saskia

U kunt op vele manieren de aandacht op uw bedrijf of een bepaald product vergroten. Geheel afhankelijk van uw doel en budget. U kunt soms al volstaan met een persbericht (free publicity) of een advertentie. Maar u kunt ook een langdurig project opzetten op communicatief en redactioneel terrein. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het opstellen van één of meerdere DM-brieven of mailingen met een vervolg actie. Al met al blijft het opzetten van een nieuwe marketing of communicatie strategie maatwerk en is geheel afhankelijk van uw wensen en doelstellingen.

Het schrijven van teksten is een vak apart. Wij kunnen uw teksten screenen, of eventueel tekstschrijvers briefen en begeleiden. Wilt u de teksten geheel aan ons overlaten, dan is dat ook een mogelijkheid. Door vooraf goed overleg te voeren over het doel en de gewenste inhoud kunnen wij voor u het concept opzetten.

Wij hebben goede contacten met diverse drukkerijen, ieder met hun eigen specialisme. Het drukwerk kunt u gerust aan ons overlaten. Wij leveren uw opdracht op de juiste wijze aan bij de betreffende drukkerij, controleren de drukproeven en begeleiden het druktechnische proces.

Naar boven